Skip to main content

Ασπρόπυργος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο φανοποιΐου

ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME (ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ)

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο, σε χώρο επιχείρησης, κοντά στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική. 

Όπως έγινε γνωστό η επιχείρηση ήταν φανοποιΐο και η πυρκαγιά ξέσπασε – από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια – στον αποθηκευτικό της χώρο.

Στο σημείο έσπευσαν 10 οχήματα με 27 πυροσβέστες, ενώ στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

#Πυρκαγιά σε χώρο επιχείρησης, πλησίον της Λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο Αττικής. Επιχειρούν 28 #πυροσβέστες με 10 οχήματα. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 7, 2024

Στις 06:20 η φωτιά ετέθη υπό μερικό έλεγχο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.