Skip to main content

Πάρνηθα: Επίθεση αγνώστων σε εθελοντές – Μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο ο ένας

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ο ένας φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου με τη βοήθεια των γιατρών κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο

Στόχος επίθεσης από αγνώστους έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πάρνηθα δύο εθελοντές, ηλικίας 33 και 32 ετών.

Ειδικότερα όπως κατήγγειλε στην αστυνομία ένα από τα δύο θύματα, την Παρασκευή είχαν πάει στην Πάρνηθα προκειμένου να συμμετάσχουν σε δράση εθελοντικής ομάδας για τον καθαρισμό του δάσους από σκουπίδια. Καθώς η δράση θα συνεχιζόταν και το Σάββατο, οι εθελοντές αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, περίπου στη 01:30, σύμφωνα με τα όσα είπε στις Αρχές ο 33χρονος, έφτασαν στο σημείο δύο αυτοκίνητα με 7 νεαρά άτομα και άρχισαν να τους ρωτούν γιατί ήταν εκεί.

Αφού τους εξήγησαν οι εθελοντές, τα άτομα μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν.

Μετά από λίγη ώρα, όμως, οι νεαροί επέστρεψαν στο σημείο και επιτέθηκαν στους εθελοντές.

Ο 33χρονος κατάφερε να ξεφύγει από τους νεαρούς και πήγε να ζητήσει βοήθεια από άλλους εθελοντές που ήταν σε κοντινή απόσταση.

Όταν επέστρεψαν στο σημείο, οι νεαροί είχαν φύγει, ωστόσο εντόπισαν τον 32χρονο αιμόφυρτο με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και τον μετάφεραν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου με τη βοήθεια των γιατρών κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ