Skip to main content

Ενδοοικογενειακή βία: Άλλες 5 συλλήψεις, νέες δικογραφίες στη Δυτική Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαδοχικά τα κρούσματα που καταγγέλλονται

Μπαράζ περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως, και πάλι στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν πέντε άτομα και σχηματίστηκαν συνολικά επτά νέες δικογραφίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.:

Στην Πάτρα συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άλλου άνδρα, τον οποίο κατήγγειλαν οι γονείς του, για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλή.

Στο Αίγιο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η αδερφή του, για απειλή και σωματική βλάβη.

Στο Αγρίνιο συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του, για απειλή μέσω τηλεφώνου.

Στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, για εξύβριση και απειλή μέσω τηλεφώνου. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος της, έπειτα από καταγγελία, που υπέβαλε ο συλληφθείς πρώην σύντροφός της για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Στη Ναύπακτο συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, που προκάλεσε στο όχημά του.

Στο Μεσολόγγι, τέλος, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλαν η πρώην σύντροφός του και συγγενικό της πρόσωπο, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.