Σκηνές που παραπέμπουν σε γήπεδα της Λατινικής Αμερικής και στη Ρωσία παρακολουθήσαμε με την εισβολή στο γήπεδο της Τούμπας του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, διερωτώμενος παράλληλα, από πού κρατάει τον κ. Τσίπρα ο Ιβάν Σαββίδης.
Είναι αδύνατον να μπαίνει κάποιος με όπλο στο γήπεδο, από τη στιγμή που στο γήπεδο δεν οπλοφορούν ούτε καν οι αστυνομικοί, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι κάποιος που παραβιάζει εξόφθαλμα το νόμο, προφανώς αισθάνεται ότι έχει κάποιο πλεονέκτημα.
«Η εικόνα ενός ανθρώπου που αισθάνεται ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με σόκαρε», είπε ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στην είσοδο του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












