Skip to main content

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός- 15λεπτες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

© Intime p.a.

Υπομονή θα χρειαστούν οι οδηγοί που διασχίζουν τη λεωφόρο Κηφισού λόγω της κίνησης που παρατηρείται στην άνοδο. Πιο συγκεκριμένα, τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται από την Κηφισιά μέχρι το Περιστέρι.

Παράλληλα, προβλήματα σημειώνονται στην κυκλοφορία και στην Αττική Οδό με καθυστερήσεις 10-15 λεπτών στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Πλακεντίας έως Κηφισίας.

Σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, αυξημένη είναι το μεσημέρι της Πέμπτης η κυκλοφορία στην Αθηνών- Κορίνθου (ύψος Ασπρόπυργου), στην Αθηνών- Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη- έξοδος), αλλά και στο αντίθετο ρεύμα (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών- είσοδος).

Στο κέντρο της Αθήνας, η κίνηση είναι πάρα πολύ αυξημένη σε όλο το μήκος της Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας. Η Σταδίου παραμένει κλειστή λόγω συγκέντρωσης που πραγματοποιείται από τους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ. 

«Όχι στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ»: Συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας

Αυξημένη είναι η κυκλοφορία και στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη (στο ύψος της Καισαριανής), στην άνοδο και την κάθοδο της Λ. Κηφισίας, καθώς και στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

Δείτε αναλυτικά την κίνηση στους δρόμους εδώ.