Skip to main content

Συνελήφθησαν σε απαγορευμένη περιοχή του Έβρου δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δυο Γερμανοί δημοσιογράφοι συνελήφθησαν την Παρασκευή από τους αστυνομικούς σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου και κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης, σύμφωνα με το evros-news.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εντοπίστηκαν να κινούνται σε περιοχή που απαιτείται ειδική άδεια από την XVI Μεραρχία Πεζικού και οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη τους και την προσαγωγή στο Α.Τ Διδυμοτείχου. Εκεί ισχυρίστηκαν ότι στο γερμανικό κανάλι ARD και βρέθηκαν στον Έβρο κάνοντας ρεπορτάζ για τους παράνομους μετανάστες που επιστρέφουν από τη Γερμανία στις πατρίδες τους κρυφά μέσω του ποταμού Έβρου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.