Skip to main content

Τέμπη: «Αισθάνομαι ενοχές, γιατί δεν πρόβλεψα», συγκλονίζει η μητέρα του μηχανοδηγού

(Konstantinos Tsakalidis / SOOC)

Το «όχι άλλα Τέμπη» να γίνει σύμβολο

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του μηχανοδηγού της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η Σταυρούλα Καρύδη, συγκίνησε με τα λόγια της αναφερόμενη στον αδικοχαμένο 29χρονο γιος της, λίγο πριν φτάσει στο σημείο του φονικού δυστυχήματος, όπου όπως είπε θα ήταν η πρώτη φορά.

«Όταν ξεκίνησε η Εξεταστική, γνώρισα έναν άλλον κόσμο»

Η κ. Καρύδη μιλώντας σήμερα στον Alpha, δήλωσε «Το παιδί μου ήταν σπουδασμένο. Πιστεύαμε ότι για να ζητάνε τόσα προσόντα είναι σύγχρονος ο σιδηρόδρομος. Είμαι εκπαιδευτικός και ο Δημήτρης πέρασε από τα χέρια μου.

Πριν από 2 μήνες όταν ξεκίνησε η Εξεταστική, γνώρισα έναν άλλον κόσμο. Τώρα ζω το ατύχημα, βλέπω τις εικόνες, τα ηχητικά, τις λαμαρίνες. Προσπαθούσα να διαπραγματευτώ την απώλεια. Είναι απίστευτο. Αυτά που ξεσκεπάζονται είναι τραγικά! Δεν γνωρίζαμε τίποτα από τα προβλήματα που υπήρχαν».

«Αισθάνομαι ενοχές, γιατί δεν πρόβλεψα»

Η μητέρα του αδικοχαμένου οδηγού συνέχισε λέγοντας «Κανείς δεν θα μπορούσε να διακινδυνέψει τη ζωή του παιδιού του για έναν μισθό, γι’ αυτό και αισθάνομαι ενοχές, γιατί δεν πρόβλεψα. Γιατί να μην ξέρω; Μέσα σε όλα έχω και αυτές τις ενοχές».

Ενώ πρόσθεσε ότι: «Τον παρότρυνα να πάρει μέρος στην προκήρυξη γιατί δούλευε σε μεγάλη εταιρεία στην Αλεξανδρούπολη και δεν τον έβλεπα. Ήθελα να τον βλέπω πιο συχνά και τον έχασα για πάντα. Ο γονιός πρέπει να προστατεύει τα παιδιά σε όλες τις ηλικίες και σκέφτεσαι ότι κάτι έκανες λάθος».