Skip to main content

Συνεχίζονται οι έρευνες για το νεκρό έμβρυο στη Σόλωνος – Πού στρέφονται οι αρχές

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Το έμβρυο εντοπίστηκε σε βόθρο κτιρίου

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το νεκρό έμβρυο, που εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο κέντρο της Αθήνας νωρίς το βράδυ της Δευτέρας.

Εντός της ημέρας αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που δεν αποκλείεται να δώσει απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί θα εξετάσουν πρόσωπα κλειδιά από γραφεία που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο, ούτως ώστε να συντονίσουν το επόμενο στάδιο των ερευνών. Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα εξεταστούν είναι ένας κοινωνικός λειτουργός, αλλά και μια γυναικολόγος που εργάζονται εθελοντικά σε γραφεία τα οποία βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το έμβρυο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας υπάλληλος σε εταιρεία αποφράξεων, εντόπισε ένα νεκρό έμβρυο. Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ενημέρωσε σχετικά τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του είπαν ότι θα φροντίσουν σχετικά και θα τοποθετήσουν την σορό σε ένα κουτί.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα του τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.