Skip to main content

Από παλαιοχριστιανός…Ευρωπαίος – Συνεχίζεται το έπος των δηλώσεων του 45χρονου

INTIME

Οδηγίες προς αστέγους, να τρώνε σκυλοτροφή

Συνεχίζεται το έπος των δηλώσεων του 45χρονου πατέρα  της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζούσαν σε λαγούμια, κάτω από άθλιες συνθήκες, στην Κορινθία.

«Εσείς ζείτε στην Ελλάδα, αλλά εγώ ζω στην Ευρώπη», λέει ο άνδρας που δεν θέλει να αυτοπροσδιορίζεται Έλληνας και που τώρα δηλώνει   παλαιοημερολογίτης-  στηλιτεύοντας το ελληνικό κράτος για τις «διώξεις που υφίστανται».

Ο ίδιος ανέφερε ότι, αφού επισκεφθεί πρώτα το παιδί του στο Παίδων, που αν και είναι υγιές, το έχουν μεταξύ αρρώστων, θα ψάξει να βρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ενώ κατήγγειλε ότι στόχος είναι να του διαλύσουν την οικογένεια.

Σχετικά με την δουλειά του στον δήμο Ερέτριας, ανέφερε:  «Ας αποδείξουν ότι δεν δουλεύω». Και ισχυρίστηκε ότι ασχολείται με τα λογιστικά της καθαριότητας του δήμου, μέσω της τηλεργασίας.

«Αν ζούσα στη Γερμανία, με έξι παιδιά, ως μειονότητα, ανάπηρος, θα ζούσα μόνο από τα επιδόματα. Στην Ελλάδα με 1.000 ευρώ καλούμαι να ταΐσω 8 στόματα»  είπε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να …μεταναστεύσει.

Παλαιοχριστιανοί: «Χάρη τους κάνω που δουλεύω», λέει ο 45χρονος πατέρας – «Μανιφέστο» υπέρ αδυνάτων (βίντεο)

Αρνήθηκε επίσης ότι έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, ενώ για τον Ηλία Παναγιώταρο, ανέφερε ότι απλώς έπιναν μαζί μπύρες, πριν 15 χρόνια.

«Πριν 15 χρόνια και άνθρωπο να έχεις σκοτώσει παραγράφεται», είπε χαρακτηριστικα.

Εντύπωση προκαλούν οι οδηγίες που έδινε σε αστέγους, καθότι, όπως ισχυρίζεται έχει υπάρξει και ο ίδιος άστεγος. Με ανάρτησή του, τους προτρέπει, αν είναι πεινασμένοι να αγοράσουν σκυλοτροφή, καθώς κοστίζει ελάχιστα, προσφέρει ενέργεια και ενίοτε είναι και νόστιμη.

Επίσης τους υπενθυμίζει, ότι ένας ενήλικας, μπορεί να περάσει πάνω από 30 ημέρες χωρίς να φάει.

Παλαιοχριστιανοί: Με τάμπλετ, social και μισθό τηλεργασίας «αισθάνονται Άμις στην τοποθεσία Κορινθία»