Skip to main content

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καθυστερήσεις 30′ στην Αττική Οδό (Χάρτης)

Δείτε πού έχει κίνηση στο λεκανοπέδιο

Μποτιλιαρισμένοι είναι, ως συνήθως, οι βασικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου και ενώ αναμένονται η κάθοδος των αγροτών και οι αντίστοιχες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αυτήν την ώρα σημειωτόν πηγαίνουν τα οχήματα στην άνοδο του Κηφισού από τη Λένορμαν έως και την Αχαρνών, λιγότερα τα προβλήματα αλλά αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο.

Αγρότες: Τα τρακτέρ κατεβαίνουν στην Αθήνα υπό επιτήρηση – Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στην Κηφισίας στην κάθοδο από το Μαρούσι έως το Ψυχικό.

Πολύ σοβαρές καθυστερήσεις που φτάνουν και τα 30′ στην Αττική Οδό.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει αγροτών

Τόσο από το Κάστρο Βοιωτίας όσο και από τα Μέγαρα Αττικής, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν πριν τη μετάβαση στην Αθήνα, η κάθοδος των τρακτέρ θα γίνει συνοδεία αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, προκειμένου να μην υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση της κυκλοφορίας έχει προγραμματισθεί τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν αγρότες να σταθμεύσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Λόγω των μέτρων, αναμένεται να πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις και στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν είναι οι εξής:

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα: Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη. Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.
Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.
Η Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.
Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Δείτε εδώ live τον χάρτη με την κυκλοφορία όλο το 24ωρο