Skip to main content

Μεσολόγγι: Από τα ρούχα αναγνωρίστηκε η σορός του 31χρονου- Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης

INTIME NEWS

Αναμένεται η μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή

Η πρώτη μακροσκοπική εξέταση από τον ιατροδικαστή αναμένεται σχετικά με την σορό του 31χρονου, η οποία εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα σε βαλτώδη περιοχή με καλαμιές, ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου. Το συγκεκριμένο σημείο είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων.

Η σορός βρέθηκε κατά την διάρκεια ερευνών από πραγματογνώμονα που είχε οριστεί, με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου.

Επίσης, μαζί με τον πραγματογνώμονα ήταν ένας αστυνομικός και ένας πυροσβέστης.

INTIME NEWS

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον χώρο όπου βρέθηκε η σορός, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες, για τον εντοπισμό ευρημάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν εντοπιστεί μέχρι αργά το απόγευμα, κάποιο όπλο ή κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, τα στοιχεία των δικαστικών αρχών φανερώνουν αναλυτικά τις τελευταίες κινήσεις του κρεοπώλη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 31χρονος υπέστη πολλαπλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο κυρίως στην πλάτη.

Προσωρινά κρατούμενος ο κρεοπώλης

Ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου.

Ο 50χρονος, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, οδηγήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, αλλά η απολογία του ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν τον 50χρονο προσωρινά κρατούμενο. Κατά την έξοδο του κρεοπώλη από το δικαστικό μέγαρο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ