Skip to main content

Τέμπη: Κλείνει η παλαιά εθνική έως τα τέλη Απριλίου για εργασίες

EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών

Κλειστό λόγω εργασιών θα παραμείνει από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 26 Απριλίου τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, κατόπιν απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, θα ισχύσουν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της παλαιάς εθνικής οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, για την εκτέλεση εργασιών από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, από τη χιλιομετρική θέση 5+800 (είσοδος Κοιλάδας Τεμπών, νότιο στόμιο Σήραγγας Τ2) έως τη χιλιομετρική θέση 11+800 (Ισόπεδος Κόμβος Ομολίου εντός ΚΕΠ):

  • ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις της Κοιλάδας των Τεμπών δηλαδή του τμήματος της παλαιάς εθνικής οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς από τον Ι/Κ Αμπελακίων (Χ.Θ. 4+030) έως τον Ι/Κ Ομολίου (Χ.Θ.11+850), κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 έως και τη Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, καθ’ όλο το 24ωρο.

Βάσει της ανακοίνωσης της αστυνομίας, η αποκλειόμενη κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω του τμήματος του αυτοκινητόδρομου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (Χ.Θ.377+176) έως τον Η-Α/Κ Ραψάνης (Χ.Θ. 391+108) στο οποίο περιλαμβάνονται οι Σήραγγες Τεμπών Τ1 και Τ2.

Δείτε ΕΔΩ χάρτη με την κίνηση που επικρατεί στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο.