Skip to main content

Κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό: Τι ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι

INTIME

Και οι τρεις στην απολογία τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες

Προφυλακίστηκε η βασική κατηγορούμενη του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή.

Στη φυλακή οδηγήθηκε και ο 34χρονος, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φωτογράφιζε τις ανήλικες και αναρτούσε τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. Ελεύθερος με εγγύηση 5 χιλιάδων ευρώ και δύο φορές εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε ο 55χρονος,ο οποίος κατηγορείται ότι είχε ερωτική επαφή και με τις δύο ανήλικες.

Και οι τρεις στην απολογία τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και πορνογραφία ανήλικου.

Συγκεκριμένα η 31χρονη φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με την 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει. Ισχυρίστηκε δε ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της.

Όσον αφορά στους δύο άνδρες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να ισχυρίστηκαν πως δεν ήξεραν ότι τα κορίτσια ήταν ανήλικες καθώς τους εμφανίζονταν ως 20άρες.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, ένα 17χρονο κορίτσι θύμα του κυκλώματος, έβγαλε τελείως από το κάδρο των ευθυνών την βασική κατηγορούμενη, λέγοντας ότι δεν την εξέδιδε και πως φταίει η ίδια που εμφανιζόταν στους κατηγορουμένους ότι ήταν 20 ετων.