Skip to main content

Όμιλος SOFTONE: Νέα επένδυση στην αγορά λογισμικού εστίασης

Η νέα επένδυση του Ομίλου SOFTONE, σε συνδυασμό και με την εξαγορά της Sunsoft,  δημιουργεί μία κοινή βάση πελατών που αριθμεί πάνω από 9.000 επιχειρήσεις εστίασης

Στην εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της Twinsoft προχώρησε ο όμιλος SOFTONE, με στόχο την ενίσχυση της θέσης του στην αγορά του λογισμικού εστίασης.

Η νέα επένδυση του Ομίλου SOFTONE, σε συνδυασμό και με την εξαγορά της Sunsoft,  δημιουργεί μία κοινή βάση πελατών που αριθμεί πάνω από 9.000 επιχειρήσεις εστίασης, και με αυτόν τον τρόπο εδραιώνει την ηγετική θέση του Ομίλου σε έναν από τους πλέον κρίσιμους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Ειδικότερα, η ένωση των εταιρειών αυτών με τη SOFTONE ευνοεί την αξιοποίηση των συνεργειών που ανακύπτουν από την εφαρμογή προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών και το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας. Επιπλέον δίνει προβάδισμα στην SOFTONE για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων του κλάδου (όπως ενδεικτικά, η υποχρεωτική διασύνδεση ταμειακών μηχανών και τερματικών POS, η ηλεκτρονική τιμολόγηση συναλλαγών, η εισαγωγή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας κ.ά.).

Να σημειωθεί ότι οι ιδρυτές της Twinsoft διατηρούν σημαντικό ποσοστό και θα συνεχίσουν να έχουν ενεργό ρόλο στη διοίκηση και εξέλιξη του νέου ενοποιημένου σχήματος στο χώρο της εστίασης.