Skip to main content

ΚΚΕ: Οι θέσεις της Ζ. Κωνσταντοπούλου ευνοούν επικίνδυνους σχεδιασμούς

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Θέσεις που «καλλιεργούν ανοχή απέναντι σε μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ, τα όσα ανέφερε χθες η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το ζήτημα που αφορά στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τις ψηφοφορίες στη Βουλή.

Όπως αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε σχετική ανακοίνωσή του, οι θέσεις αυτές δημιουργούν πολλά ερωτηματικά και ευνοούν επικίνδυνους σχεδιασμούς.

Το ΚΚΕ καλεί την κυβέρνηση «να σταματήσει το κρυφτούλι πίσω από τους αποκαλούμενους ‘ανεξάρτητους θεσμικούς ρόλους’ και να τοποθετηθεί καθαρά» για το ζήτημα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.