Skip to main content

Βέροια: Συμμαθήτρια των παιδιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη το 2003 η 37χρονη

Η γυναίκα έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία στη Βέροια, με την 37χρονη μητέρα που χτύπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών βρέφος, στο Μακρυχώρι Ημαθίας.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν μαθήτρια της τάξης του 2003 και δεν είχε πάει στη μοιραία σχολική εκδρομή, στην οποία έχασαν τη ζωή τους οι συμμαθητές της στο τροχαίο δυστύχημα, στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ωστόσο, ο χαμός των συμμαθητών της, της κόστισε και έφερε σε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο του 2022 ένας ακόμη μαθητής της τάξης αυτής, είχε αυτοκτονήσει με δίκαννο σε ηλικία 35 ετών, καθώς αδυνατούσε να ξεπεράσει την απώλεια των συμμαθητών του.

Η 37χρονη έπασχε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από επιλόχεια κατάθλιψη, αλλά και μία σοβαρή ψυχική νόσο, για την οποία λάμβανε φάρμακα προκειμένου να είναι λειτουργική.

Βέροια: Νεκρό βρέφος 6 μηνών – Συνελήφθη η 37χρονη μητέρα του

Είχε επιστρέψει στο Μακρυχώρι από τη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσε καθώς ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ πολύ πρόσφατα είχε διορισθεί ως μόνιμη εργαζόμενη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Αυτήν την περίοδο είχε άδεια ανατροφής τέκνου, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της Γιάννη Αργυρίου, που είχε στο παρελθόν αναλάβει άλλη νομική υπόθεση της κατηγορούμενης «ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν βοήθεια και που πολύ πρόσφατα αντιμετώπισε και έντονη ενδοοικογενειακή βία, που είχε ως επακόλουθο τη λύση του γάμου της».

Εν τω μεταξύ αυτόπτης μάρτυρας που προσπάθησε να πάρει από το χτυπημένο βρέφος από τη μητέρα του, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι «της τραβούσε με το ζόρι το μωρό από τα χέρια για να το δώσει στους παππούδες του και να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο». Οι δύο μικρές κόρες της βγήκαν από το σπίτι φωνάζοντας για βοήθεια στη θεία τους που μένει στο απέναντι σπίτι. Ο ίδιος είδε τη γυναίκα να κρατά αγκαλιά το βρέφος σε έξαλλη κατάσταση και προσπάθησε πάρα το αρχικό σοκ του να βοηθήσει.