Σχηματισμούς και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρόδου και του νησιωτικού συμπλέγματος Καστελορίζου επισκέφθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό με την ευκαιρία των εορτών και εν όψει της έλευσης του νέου έτους.
Συγκεκριμένα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αντάλλαξε ευχές:
- Στη Ρόδο με τα πληρώματα των ελικοπτέρων της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς που σταθμεύουν στο αεροδρόμιο Μαριτσών, καθώς και με το προσωπικό της φρουράς Ρόδου,
- Στο Καστελόριζο με τον διοικητή και το προσωπικό της διοίκησης ‘Αμυνας Νήσου (ΔΑΝ) καθώς και με τον κυβερνήτη, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα της πυραυλακάτου (ΤΠΚ) ΡΟΥΣΣΕΝ,
- Στη Στρογγύλη με το προσωπικό του επιτηρητικού φυλακίου της νήσου και
- Στη Ρω με το προσωπικό του επιτηρητικού φυλακίου της νήσου ενώ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο «Η ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ».
Τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ συνόδευαν ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου και ο διοικητής της 95ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95η ΑΔΤΕ,) υποστράτηγος Γεώργιος Μανουράς.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












