Skip to main content

Μέγαρα: Συνελήφθη 36χρονος που πυροβολούσε με υποπολυβόλο – Αναζητούνται άλλοι 2

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, εμφανιζόταν να πυροβολεί με υποπολυβόλο στον αέρα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στη σύλληψη 36χρονου, ο οποίος σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο εμφανιζόταν να πυροβολεί με υποπολυβόλο στον αέρα, στην περιοχή Βλυχός στα Μέγαρα, προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 36χρονος Ρομά συνελήφθη στο σπίτι του τα ξημερώματα έπειτα από ευρεία επιχείρηση, αφού ταυτοποίηθηκε στο βίντεο.

Κατά τη δημόσια τηλεόραση, συνολικά τρία ήταν τα άτομα που πυροβολούσαν στον αέρα με το ίδιο υποπολυβόλο, δημοσιεύοντας υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε βάρος των δύο ατόμων που δεν έχουν εντοπιστεί, αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Κατά την ίδια πηγή, ο 36χρονος Ρομά κατηγορείται επίσης ότι, μαζί με τρία ακόμη άτομα προ τριών ημερών είχαν εισβάλει στο σπίτι 23χρονου στα Μέγαρα και, αφού τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού, τον χτύπησαν και αφαίρεσαν 900 ευρώ και ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα. Κατά τη διαφυγή τους, πυροβόλησαν στον αέρα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.