Skip to main content

3 νεκροί σε 3 τροχαία στο λεκανοπέδιο τη νύχτα – Σοβαρό τροχαίο και τα ξημερώματα στην Ποσειδώνος

Σε καθημερινή βάση σημειώνονται θανατηφόρα τροχαία - Συνολικά το τελευταίο 24ωρο 6 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Βαρύς ο καθημερινός φόρος αίματος στην άσφαλτο. Από το βράδυ της Πέμπτης έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής είχαμε τέσσερα σοβαρά τροχαία – τα τρία εκ των οποίων θανατηφόρο.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια χθες στις 20:30 μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με λεωφορείο. Ο 49χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παμακάριστος» όπου και κατέληξε.

Μία γυναίκα 55 ετών έχασε λίγες ώρες αργότερα τη ζωή της στο Πόρτο Ράφτη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ το αυτοκίνητο που οδηγούσε καρφώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε κολώνα φωτισμού. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, που απεγκλώβισε τη γυναίκα. Μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ όπου και κατέληξε.

Στις 03:00 τα ξημερώματα, στο Περιστέρι, δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους και οι οδηγοί τους τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα ο ένας από τους οδηγούς κατέληξε.

Στις 5:30 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε δέντρο λίγα εκατοστά από τις γραμμές του Τραμ. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός, 50 ετών, είναι εν ζωή.

Συνολικά το τελευταίο 24ωρο 6 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.