Skip to main content

Σεισμός στη Β. Εύβοια: Έκλεισαν τα σχολεία στο δήμο Λίμνης-Αγ. Αννας –Μαντουδίου

INTIME NEWS//ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν κοντά σε εργοτάξιο της ΤΕΡΝΑ στην περιοχή Γερόρεμα και τα συνεργεία του δήμου κατευθύνονται εκεί για να δουν την κατάσταση

Δεν υπάρχουν μεγάλες ζημιές από τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ που συγκλόνισε το πρωί την περιοχή του Δήμου Λίμνης-Αγίας Αννας –Μαντουδίου ,στη βόρεια Εύβοια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η Δημοτική αρχλη, όπως δήλωσε στη Ναυτεμπορική ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αρβανίτης.

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν πάντως κοντά σε εργοτάξιο της ΤΕΡΝΑ στην περιοχή Γερόρεμα και τα συνεργεία του δήμου κατευθύνονται εκεί για να δουν την κατάσταση, τόνισε ο κ. Αρβανίτης.

«Η πρώτη δόνηση ήταν πολύ ισχυρή και είχε μεγάλη διάρκεια, με αποτέλεσμα να βγουν οι κάτοικοι στους δρόμους. Ολα τα σχολεία της περιοχής έκλεισαν επίσης και οι μαθητές επέστρεψαν στα σπίτια τους», τόνισε ο αντιδήμαρχος Λίμνης-Αγίας Αννας –Μαντουδίου.

«Από μια πρώτη ματιά, υπήρξαν κάποια προβλήματα σε καταστήματα, έπεσαν προιόντα από τα ράφια σε σούπερ μάρκετ και έσπασαν βιτρίνες», πρόσθεσε

«Μετά τον πρώτο σεισμό ακολούθησαν αρκετοί μετασεισμοί αλλά με μικρότερη ένταση. Τα συνεργεία του Δήμου έχουν κινητοποιηθεί για να προσφέρουν βοήθεια όπου χρειαστεί», τόνισε τη «Ν» ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αρβανίτης.