Skip to main content

Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση κάνναβης και κοκαΐνης στην Αθήνα

(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 13 κιλά κάνναβης και 350 γραμμ. κοκαΐνης

Δύο άτομα, ένας αλλοδαπός και μία Ελληνίδα, συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στο πλαίσιο της υπόθεσης οι αστυνομικές αρχές κατέσχεσαν συνολικά 13 κιλά κάνναβης και 350 γραμμάρια κοκαϊνης.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, έπειτα από την αξιολόγηση πληροφοριών αστυνομικοί του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 110 γρ. κάνναβης, δύο κινητά και κλειδιά οικίας.

Από τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντός της οποίας εντοπίστηκε και η συλληφθείσα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 9 κιλά και 941 γραμμ. κάνναβης, 309 γραμμ. κοκαϊνης, 2 ζυγαριές ακριβείας, κλειδί οχήματος,  κινητό και 400 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε επιπλέον, το κλειδί του οχήματος που βρέθηκε, αντιστοιχεί σε όχημα που εντοπίστηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και το οποίο είχε κλαπεί από τον ιδιοκτήτη του τον Αύγουστο από την περιοχή του Γαλατσίου, ενώ από τις έρευνες στο όχημα αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη: 1 κιλό και 86 γραμμ. κάνναβης, 41 γραμμ. κοκαϊνης και ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.