Skip to main content

Εθνικός οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Προσπάθειες να ανοίξει εντός της ημέρας – Τελικοί έλεγχοι

Υποχώρησε η στάθμη των υδάτων - Τι ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός

Στη διαδικασία των τελικών ελέγχων βρίσκονται οι εργασίες προκειμένου να δοθεί εκ νέου στην κυκλοφορία η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, η οποία παραμένει κλειστή από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου λόγω των πλημμυρών που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στον θεσσαλικό κάμπο.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός μιλώντας στην ΕΡΤ, η πρόοδος των εργασιών είναι ταχύτερη από ό,τι αναμενόταν.

Ανέφερε, δε, ότι, ενώ αρχικά αναμενόταν η εθνική οδός να ανοίξει το Σαββατοκύριακο, «πιστεύουμε ότι θα ανοίξει πολύ πιο σύντομα», καθώς υποχώρησε η στάθμη των υδάτων στην περιοχή.

Συμπλήρωσε, επιπλέον, ότι καταβάλλεται προσπάθεια να ανοίξει εντός της ημέρας και ενδεχομένως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ο κ. Αρτοποιός ανέφερε ότι θα δοθεί σίγουρα μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και στη συνέχεια θα εξεταστούν όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα, ούτως ώστε να ανοίξει πλήρως η εθνική.

Δείτε ΕΔΩ ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί ανά την επικράτεια λόγω των πλημμυρών, βάσει της τελευταίας ενημέρωσης της ΕΛ.ΑΣ. (15-09-2023, 08:30 π.μ.)

naftemporiki.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλία: Ανησυχία για τη λίμνη Κάρλα – Διαρρήξεις και κλοπές σε πλημμυρισμένες περιοχές

Πλημμύρες: Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης – Η εικόνα του οδικού δικτύου