Skip to main content

Ζάκυνθος: 21χρονος νεκρός σε τροχαίο

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ι.Χ. που οδηγούσε 42χρονος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο του 21χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένας 21χρονος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, σήμερα τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Αεροδρομίου και Καλαμακίου (περιοχή Αεροδρομίου), στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο του 21χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο Ι.Χ. του 42χρονου, επέβαιναν η τετραμελής οικογένεια του, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά από την σφοδρή σύγκρουση. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.