Skip to main content

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίστηκαν και οι 30 κατηγορούμενοι για τα αιματηρά επεισόδια

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αύριο, Σάββατο, αναμένεται να απολογηθούν ακόμη 30 κατηγορούμενοι και 40 μεθαύριο Κυριακή.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν ακόμη 18 κατηγορούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή στην Ν. Φιλαδελφεια. Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας στην φυλακή οδηγήθηκαν και οι 30 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν στους τρείς ανακριτές.

Από τους συνολικά 30 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν στους ανακριτές, οι 28 είναι Κροάτες, ένας 22χρονος αλβανικής καταγωγής και ένας 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την οποιαδήποτε συμμετοχή τους στα επεισόδια και στην δολοφονία του 29 χρόνου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Οι Κροάτες κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και πως πήγαν στο γήπεδο της ΑΕΚ για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους και όχι για να προκαλέσουν επεισόδια.

Ο 22χρονος κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής υποστήριξε πως εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και πως βρισκόταν στην Ν. Φιλαδέλφεια για δουλειά, ενώ ο 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας είπε πως βρισκόταν στην περιοχή σ έναν φίλο του και πήγε στο γήπεδο από ..περιέργεια, όταν άκουσε φασαρία.

Αύριο, Σάββατο, αναμένεται να απολογηθούν ακόμη 30 κατηγορούμενοι και 40 μεθαύριο Κυριακή.

«Ήμασταν…περαστικοί στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας», ισχυρίζονται οι Κροάτες χούλιγκαν