Skip to main content

Νέα Φιλαδέλφεια: Παραμένει στο «Κοργιαλένειο» η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη – Η κατάσταση των τραυματιών

Intime News/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο νοσοκομείο παραμένουν τρεις Έλληνες και ένας αλλοδαπός, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο «Κοργιαλένειο» η μητέρα του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της φονικής επιδρομής χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη εισήχθη από χθες στο νοσηλευτικό ίδρυμα και συγκεκριμένα στην Β΄ Καρδιολογική Κλινική.

Στο νοσοκομείο παραμένουν τέσσερα άτομα που τραυματίστηκαν κατά τα αιματηρά επεισόδια. Πρόκειται συγκεκριμένα για τρεις Έλληνες και έναν αλλοδαπό, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Αναλυτικά, στο νοσοκομείο παραμένουν:

  • Ένας 48χρονος Έλληνας που νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική. Η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ενώ υποβάλλεται σε περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο.
  • Ένας 47χρονος Έλληνας νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική και η κατάσταση του είναι σταθερή. Είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.
  • Ένας 26χρονος Έλληνας νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική και η κατάσταση του είναι σταθερή. Είναι επίσης απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ενώ υποβάλλεται σε περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο.
  • Ένας 37χρονος αλλοδαπός νοσηλεύεται στην Α’ Χειρουργική Κλινική. Η κατάσταση του είναι σταθερή και φρουρείται από την αστυνομία. Λόγω κοιλιακού άλγους το οποίο ανέφερε σήμερα το πρωί κατά την κλινική εξέταση, θα υποβληθεί σε νέο εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο.

naftemporiki.gr