Skip to main content

Αθηνών-Λαμίας: Κλειστή έως 07:00 της Τετάρτης από Γέφυρα Καλυφτάκη έως όρια με Βοιωτία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας η κακοκαιρία «Μήδεια».

Νωρίτερα, η ΕΛΑΣ ενημέρωσε πως, λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, για λόγους ασφαλείας η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Αθηνών-Λαμίας από τη Γέφυρα Καλυφτάκη έως τα όρια με τον Νομό Βοιωτίας θα επιτραπεί από τις 07.00 της Τετάρτης.

Αντιθέτως, όπως έγινε γνωστό, αποκαταστάθηκε στις 16:30 η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, όπου είχε κλείσει από το 28ο εως το 34ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα λόγω πυκνής χιονόπτωσης, καθώς και στη λεωφόρο Μεγάρων-Αλεποχωρίου, όπου είχε διακοπεί από το 5ο χιλιόμετρο μέχρι το Αλεποχώρι.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.