Skip to main content

Ρόδος: Δικυκλιστής παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό στη διάρκεια ελέγχου

© Intime p.a.

Ο δράστης συνελήφθη από ομάδα της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ

Με θλαστικό τραύμα στο χέρι μεταφέρθηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, που παρασύρθηκε από δίκυκλο, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε στη διάρκεια ελέγχου σήματος. Το περιστατικό σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Ρόδου-Καλλιθέας κοντά στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα».

Αμέσως συνάδελφοί του κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου του παρήχθησαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του, ενώ οι γιατροί έραψαν το τραύμα και αναμένεται να αποχωρήσει από το νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης συνελήφθη από ομάδα της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ. Πρόκειται για 18χρονο αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές που οδηγούσε δίκυκλο και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για την αυτόφωρη διαδικασία.

Στο δίκυκλο επέβαιναν δύο άτομα, ο αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές και ένας Έλληνας. Όταν ο αστυνομικός τούς έκανε σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, ο Έλληνας κατέβηκε, αλλά ο 18χρονος, επειδή δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ανέπτυξε ταχύτητα. Ο αστυνομικός επιχείρησε να τον σταματήσει κρατώντας τον με τα χέρια, αλλά παρασύρθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ