Skip to main content

Σοβαρό τροχαίο στην Άνοιξη: Βίντεο από τη στιγμή της ανατροπής οχήματος

Glomex/ ΕΡΤ

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ένας τραυματίας ήταν ο απολογισμός ενός ακόμη τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, στην Άνοιξη Αττικής.

Οδηγός Ι.Χ., ηλικίας 23 ετών, έχασε τον έλεγχο του οχήματος στη Λ. Μαραθώνος, στο ύψος του Αρσακείου, και έπεσε πάνω σε ΚΑΦΑΟ, με το όχημα να ανατρέπεται στη μέση του δρόμου.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ο 23χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε από το όχημα με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Δύο νεκροί σε τροχαία σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι

Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκαν δύο τροχαία δυστυχήματα με δύο νεκρούς, στον Ασπρόπυργο και το Μαρούσι.

Στο τροχαίο στον Ασπρόπυργο, που σημειώθηκε λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα, έχασε την ζωή της 21χρονη, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος βγήκε από την πορεία του στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, για άγνωστο έως τώρα λόγο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε τσιμεντένια κολόνα. Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 5:00 τα ξημερώματα, στο Μαρούσι ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του επί τόπου ο 24χρονος Πακιστανός οδηγός της μοτοσικλέτας. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του Ι.Χ.