Skip to main content

Τραμπ: Ο Σέσιονς δεν είχε πρόθεση να παραπλανήσει τη Γερουσία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Ο Τζεφ Σέσιονς είναι ένας έντιμος άνδρας, δεν είπε τίποτα λαθεμένο» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μετά τον θόρυβο που προκάλεσε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός Δικαιοσύνης απέκρυψε δύο συνομιλίες που είχε με τον πρεσβευτή της Ρωσίας στις ΗΠΑ, Σεργκέι Κίσλιακ, το 2016, όταν ήταν ακόμη γερουσιαστής.

Όπως ανέφερε ο Τραμπ σε ανακοίνωσή του, ο Σέσιονς «θα μπορούσε να διατυπώσει την απάντησή του με περισσότερη ακρίβεια, αλλά σαφώς δεν είχε πρόθεση» να παραπλανήσει τη Γερουσία.

«Οι Δημοκρατικοί υπερβάλλουν», πρόσθεσε ο Τραμπ, κρίνοντας πως ο σάλος που έχει ξεσπάσει για το ζήτημα αποτελεί ένα «κυνήγι μαγισσών».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.