Skip to main content

Κολωνός: Νέα ονόματα έδωσε η 12χρονη

Intime News

Αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση από την συνήγορό της.

Στα δικαστήρια έφτασε σήμερα το πρωί η μία από τις δικηγόρους που εκπροσωπούν την 12χρονη που έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό για να καταθέσει νέα αίτηση για συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης για πρόσωπα που έχουν παραμείνει εκτός του διωκτικού μηχανισμού και συμμετείχαν στην σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί. Πρόκειται για 6 ή 7 νέα πρόσωπα.

«Ήρθαμε εδώ σήμερα και καταθέσαμε μία νέα αίτηση προς την πρόεδρο του 33ου ανακριτικού τμήματος για συμπληρωματική κατάθεση του παιδιού, καθώς η προηγούμενη αίτηση που είχε κατατεθεί είχε απορριφθεί ως αόριστη», είπε η Αντωνία Λεγάκη εξερχόμενη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ, η 12χρονη έχει δώσει νέα ονόματα για την υπόθεσή της, τα οποία κατατέθηκαν στην αίτηση.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι η μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσε η θεία της 12χρονης, με την οποία μένει μαζί το παιδί σε περιοχή εκτός Αθηνών, αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε η 12χρονη στο σπίτι της, χθες το μεσημέρι όταν άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά προσπάθησε να μπει στο σπίτι. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας, το 12χρονο κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει. Ωστόσο, κατάφερε να την τραυματίσει στο χέρι.

Σχολιάζοντας την επίθεση, η κ. Λεγάκη είπε ότι «το πιο κεφαλαιώδες ζήτημα είναι η ασφάλεια της ζωής του παιδιού». Όπως είπε, η χθεσινή επίθεση δεν ήταν η μοναδική, αλλά ήταν η πιο σοβαρή που έχει λάβει χώρα. Ανέφερε μάλιστα μια σειρά περιστατικών και κατήγγειλε ότι η άλλη συνήγορος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, έχει επανειλημμένα αναφέρει στις αρχές ότι το παιδί κινδυνεύει.