Skip to main content

Βόλος: Δύο αστυνομικοί τραυματίες σε επεισόδια το απόγευμα της Τρίτης – Μία σύλληψη

MAGNISIANEWS

Οι αστυνομικοί έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών.

Ένταση το απόγευμα της Τρίτης στον Βόλο στο πέρας της συγκέντρωσης που οργανώθηκε με πρωτοβουλία συλλογικοτήτων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας, η οποία κατέληξε στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Εκεί, ομάδα περίπου 70 ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας κοντάρια, επιτέθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στις αστυνομικές δυνάμεις, εκτοξεύοντας πέτρες εναντίον τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι αστυνομικοί έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν στην προσαγωγή και κατόπιν σύλληψη ενός ατόμου, για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, καθώς στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς.

Η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, ακολουθώντας στη συνέχεια την πορεία που κατέληξε στο σημείο απ’ όπου είχε ξεκινήσει, προξένησε υλικές ζημιές σε μηχάνημα ΑΤΜ, καθώς και πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων.