Skip to main content

Τραγωδία στα Τέμπη: Για την 34χρονη Αθηνά, το πρώτο «αντίο»

ΑΜΠΕ

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας, που την έστειλε στον θάνατο

Βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι με τον σύζύγό της. Σύμφωνα με μαρτυρίες η 34χρονη Αθηνά Κατσάρα, μητέρα ανήλικου, άφησε τη θέση της για να πάρει καφέ από το κυλικείο, στο δεύτερο βαγόνι του τρένου. Εκεί την βρήκε η θανατηφόρα σύγκρουση στα Τέμπη. Το βαγόνι τυλίχθηκε στις φλόγες και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο σύζυγός της νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Η κηδεία της σήμερα, είναι η πρώτη από τις δεκάδες που θα ακολουθήσουν, για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Με δάκρυα στα μάτια και λουλούδια στα χέρια συγγενείς και φίλοι την “αποχαιρέτησαν” στο τελευταίο της “ταξίδι”. .

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στις τέσσερις το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης στην Κατερίνη. Τραγικές φιγούρες, οι στενοί συγγενείς της, η μητέρα, ο πατέρας, η αδελφή και ο αδελφός της, ο παππούς και η γιαγιά της.

INTIME

Παρόντες στην κηδεία αθλητές και μέλη του αθλητικού συλλόγου “Πιερικός”, με τα χρώματα του οποίου αγωνίζεται, ως ποδοσφαιριστής, ο μικρός αδελφός της. Στο προαύλιο του ναού, όσοι τη γνώριζαν, συζητούσαν χαμηλόφωνα για τον τρόπο που έφυγε για πάντα από τη ζωή μια τόσο νέα γυναίκα, δύο ετών και πολύ αγαπητή στην κοινωνία της Κατερίνης.

Μέσα κι έξω από τον ιερό ναό, παντού,πόνος ψυχής κι απέραντη η θλίψη, αποτυπωμένη και στα στεφάνια στο προαύλιο με την τελευταία αφιέρωση «στο λατρεμένο κοριτσάκι μας…