Skip to main content

Ξεσπά συγγενής αγνοουμένων: «Έχασα τον αδερφό και τον πατέρα μου – Κανείς δεν μας έχει ενημερώσει»

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Ο αδερφός μου ήταν 15 χρονών - Πλήρωσαν εισιτήρια θανάτου και κανένας δεν έχει κάνει τίποτε»

Δραματικές ώρες βιώνουν οι συγγενείς των αγνοουμένων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στα Τέμπη , ζητώντας απαντήσεις από τις αρμόδιες αρχές.

Ξεσπώντας μπροστά στις κάμερες, έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ένας νεαρός που έχασε τον 15χρονο αδερφό του και τον πατέρα του κατήγγειλε την ελλιπή ενημέρωση των αρμόδιων αρχών προς τις οικογένειες.

«Δεν μας έχει ενημερώσει κανείς… Κανείς δεν ξέρει πόσα άτομα ακριβώς ήταν μέσα στο τρένο» ανέφερε.

«Τέσσερις φορές κατέγραψαν το όνομά μου και κανείς δεν με πήρε πίσω. Προφανώς οι δικοι μου άνθρωποι είναι και οι δύο νεκροί. Έχω χάσει τον αδερφό μου, έχω χάσει τον πατέρα μου» συνέχισε προσθέτοντας πως πρέπει «κάτι να γίνει για να μην ξαναϋπαρξουν θύματα».

«Πλήρωσαν εισιτήρια θανάτου και κανένας δεν έχει κάνει τίποτε. Ο αδερφός μου ήταν 15 χρονών, είχε τη ζωή μπροστά του και κανείς δεν λέει τίποτε για αυτό. Δεν θέλω να έρθει κάποιος να μου δώσει στήριξη. Θα στηριχτώ μόνος μου. Μπορεί κάποιος να μου πει ότι εν έτει 2023 ότι δεν θα ξαναγίνει τέτοιο δυστύχημα; Είναι δυνατόν;» διερωτήθηκε.

Σε ό,τι αφορά τις ευθύνες για το δυστύχημα σημείωσε: «Δεν μπορεί να τα φορτώνουμε όλα σε έναν άνθρωπο επειδή έκανε ένα λάθος. Πού είναι όλοι τους να μιλήσουν;».