Skip to main content

ΔΕΗ: Από σήμερα αιτήσεις για πάγωμα οφειλών έως 500 ευρώ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από σήμερα και για δύο μήνες οι πελάτες της ΔΕΗ με οφειλή έως 500 ευρώ στις 28.02.2017, μπορούν να ζητήσουν την αναστολή πληρωμής του ποσού αυτού για ένα έτος και να κερδίσουν έκπτωση 10% στους τρέχοντες λογαριασμούς που θα εκδοθούν στο εξής.

Όπως ανακοίνωσε η επιχείρηση, μόνη προϋπόθεση είναι οι τρέχοντες λογαριασμοί να εξοφλούνται μέχρι και την ημερομηνία λήξης τους. Εξαιρούνται οι πελάτες με ειδικά εκπτωτικά τιμολόγια (Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης και Αγροτικό), καθώς, όπως επισημαίνεται, απολαμβάνουν άλλων ευνοϊκών ρυθμίσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στο 11770 ή σε οποιοδήποτε Κατάστημα ΔΕΗ από 01.03.2017 μέχρι και 30.04.2017. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.