Νέο κύμα χιονοπτώσεων αναμένεται να σαρώσει ορισμένες περιοχές της χώρας σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ειδικότερα, από τις πρώτες βραδινές ώρες απόψε θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις στη Βόρεια και στην Ανατολική Αττική, καθώς επίσης στην Εύβοια, οι οποίες αναμένεται να είναι έντονες. Τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες της Τρίτης οι χιονοπτώσεις, που θα είναι τοπικά έντονες, θα επηρεάσουν τα βόρεια και δυτικά τμήματα της Αττικής, της Βοιωτίας και της Εύβοιας.
Οι επιστήμονες του Αστεροσκοπείου επισημαίνουν ότι «η ακριβής πρόγνωση για το χωρικό και χρονικό προσδιορισμό των ισχυρών χιονοπτώσεων δεν είναι πάντα εύκολη και απαιτείται συνεχής μελέτη των τελευταίων προγνωστικών δεδομένων».

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












