Skip to main content

Καλαμάτα: Συνελήφθη ο καταζητούμενος ως εκτελεστής του 47χρονου

EUROKINISSI

Κρυβόταν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Ακρογιάλι Μεσσηνίας.

Να εντοπίσει και να συλλάβει κατάφερε η ΕΛ.ΑΣ. στην Καλαμάτα τον 38χρονο Αλβανό που καταζητείται για τη δολοφονία του 47χρονου Ελληνοαμερικανού στο κέντρο της πόλης, το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κρυβόταν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και συνελήφθη σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Ακρογιάλι, κοντά στο χωριό Κιτριές, όπου είχε αφήσει και το αυτοκίνητο που οδηγούσε την ημέρα της δολοφονίας του 47χρονου.

Το δωμάτιο στο οποίο συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Καλαμάτας, είχε ενοικιαστεί στο όνομα υπηκόου Βουλγαρίας, ο οποίος συνελήφθη επίσης, για υπόθαλψη εγκληματία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο δωμάτιο βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών.

Ο 38χρονος οδηγείται στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας.






Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί 22χρονος από την Αλβανία, ο οποίος ομολόγησε τη συμμετοχή του στη μαφιόζικη εκτέλεση του 47χρονου. Ο νεαρός απολογείται στις 15:30 σήμερα για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Όπως προέκυψε από την προανάκριση ήταν συνοδηγός, κι αυτός που είχε κλείσει το ραντεβού με το θύμα, την Παρασκευή το πρωί.

Τέλος, σήμερα στις 12 μ.μ. πραγματοποιείται η δίκη – στο πλαίσιο του αυτοφώρου- για τους άλλους δύο συλληφθέντες, που κατηγορούνται για ψεύδη κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματιών στην υπόθεση της δολοφονίας του 47χρονου.