Skip to main content

Κακοκαιρία Ariel: Σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ποιες περιοχές έχουν πρόβλημα. Νέα σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα στην ΓΓΠΠ.

Διακοπές ρεύματος έχει φέρει η κακοκαιρία Ariel. Αυτήν την ώρα, χωρίς ρεύμα είναι ο Πειραιάς και οδοί στο Κερατσίνι λόγω βλάβης στο δίκτυο, η οποία πάντως αναμένεται να αποκατασταθεί σύντομα.

Προβλήματα στην τάση και σε περιοχές του Παγκρατίου και στα βόρεια προάστια.

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με σφοδρές βροχοπτώσεις, μεγάλη συχνότητα κεραυνών στα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα και θυελλώδεις ανέμους 7 με 8 μποφόρ φέρνει η κακοκαιρία Ariel.

Συνεχείς είναι οι συσκέψεις στην Πολιτική Προστασία για την αξιολόγηση των μετεωρολογικών δεδομένων. Νέα σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα, με τη ΓΓΠΠ να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, ενώ έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας ώστε να έχουν ετοιμαστεί απέναντι στα φαινόμενα.

Η αλλαγή του σκηνικού οφείλεται σε βαρομετρικό χαμηλό στη νότια Ιταλία, που κινείται ανατολικά βορειοανατολικά. Η κακοκαιρία θα διαρκέσει έως και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022). Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρά στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και στα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας.

naftemporiki.gr