Skip to main content

Ν. Φιλαδέλφεια: Σκαρφάλωσε σε μπαλκόνι για να κλέψει – Επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει

Υπερπήδησε στην ταράτσα της πολυκατοικίας, αλλά στην προσπάθειά του να διαφύγει, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, έπεσε στο οδόστρωμα.

Σε οικία τρίτου ορόφου στη Νέα Φιλαδέλφειας επιχείρησε να μπει ξημερώματα της Κυριακής 35χρονος αλλοδαπός, έχοντας προηγουμένως αναρριχηθεί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Ωστόσο, άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος που αναζητούσαν ύποπτο άτομο που προσπαθεί να παραβιάσει οικία, τον εντόπισαν.

Στη θέα τους, ο κατηγορούμενος υπερπήδησε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και στην προσπάθειά του να διαφύγει, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, έπεσε στο οδόστρωμα.

Κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής του, προσπάθησε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., με τη χρήση μεταλλικού λεπιδιού να τραυματίσει τους αστυνομικούς, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να ματαιώσει τη σύλληψή του, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρεις ασημένιες λάμες που χρησιμοποιούσε ως διαρρηκτικά εργαλεία, πορτοφόλι με 244 ευρώ, κοσμήματα, φακός και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, όπου ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης και άλλης απόπειρας κλοπής σε κατοικία, βραδινές ώρες του Σαββάτου στην ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα κλοπής από οικία, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.