Skip to main content

Νεφώσεις, τοπικές βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες την Κυριακή

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων στα βόρεια προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις, πυκνότερες σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη, αναμένονται αύριο Κυριακή στη χώρα. Βροχές θα σημειωθούν αρχικά στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο, οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν στην Ήπειρο, στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Σχετικά χαμηλές μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειωθούν αύριο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 7 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 11, στη Θεσσαλία από 3 έως 12, στην Ήπειρο από 3 έως 15, στην Ανατολική Στερεά από 5 έως 14, στη Δυτική Στερεά από 5 έως 15, στην Πελοπόννησο από 4 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από και Ανατολικού 8 έως 12, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 8 έως 15, στις Κυκλάδες από 10 έως 16, ενώ στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων στα βόρεια προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.