Skip to main content

Κακιά Σκάλα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη λόγω άσκησης μεγάλης κλίμακας

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά το βράδυ της Τρίτης η τροχαία στην Κακιά Σκάλα, λόγω άσκησης στις σήραγγες.

Άσκηση μεγάλης κλίμακας προγραμματίστηκε στις σήραγγες τις Κακιάς Σκάλας, στην περιοχή του δήμου Μεγαρέων.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσουν:

Από 19:00 έως 23:00 της Τρίτης 15 Νοεμβρίου θα ισχύσουν:

  • Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη μεσαία, τη δεξιά και τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο τμήμα από το 50,2 έως το 52ο χλμ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη μεσαία, τη δεξιά και τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο τμήμα από το 53,6 έως το 50,6 χλμ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Την Τρίτη κατά τις ώρες 23:00 έως 06:00 της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου:

  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το 50,7 έως το 52,1 χλμ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο (συμπεριλαμβανομένης της σήραγγας «Αίθρα»).
  • Καθορισμός του ρεύματος κυκλοφορίας προς την Αθήνα από το 50,7 έως το 52,1 χλμ ως διπλής κατεύθυνσης (αμφιδρόμηση).
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Κόρινθο θα εξυπηρετείται από την αριστερή λωρίδα της κατεύθυνσης προς Αθήνα και η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα θα εξυπηρετείται από την δεξιά λωρίδα αυτής. Στη μεσαία λωρίδα της κατεύθυνσης προς Αθήνα δεν θα πραγματοποιείται κυκλοφορία οχημάτων και θα λειτουργεί ως διαχωριστική λωρίδα των δυο κατευθύνσεων.
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στα σημεία αυτά κατά το εν λόγω χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Η προγραμματισμένη αυτή άσκηση μεγάλης κλίμακας θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.