Skip to main content

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο 45χρονος βιαστής

ΕΛΑΣ

Ο 45χρονος κατηγορείται, ύστερα από καταγγελίες, για βιασμό μιας γυναίκας και απόπειρα βιασμού ακόμη μίας στο Παλαιό Φάληρο.

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο 45χρονος κατηγορείται, ύστερα από καταγγελίες, για βιασμό μιας γυναίκας και απόπειρα βιασμού ακόμη μίας στο Παλαιό Φάληρο.

Μετά την καταγγελία για βιασμό, οι αρχές τον αναζητούσαν, ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε είχε προλάβει να διαφύγει στην Αλβανία, όπου συνελήφθη γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, κοντά στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Μετά την ταυτοποίησή του παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές που είχαν ενημερώσει ότι βρίσκεται στην Αλβανία. Ο συλληφθείς βρίσκεται ήδη στη ΓΑΔΑ και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας. Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του», αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στο Twitter.

Προηγήθηκε επικοινωνία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Αλβανό ομόλογό του με τον κ. Θεοδωρικάκο να ζητάει από τον Μπλέντι Τσούτσι τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό του 45χρονου.

naftemporiki.gr