Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 42χρονος κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Ελεύθερος αφέθηκε ο 42χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με θύμα ανήλικη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την αυτόφωρη διαδικασία. Η δίκη αναβλήθηκε επειδή απουσίαζε η μητέρα της ανήλικης που κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε να δικαστεί σήμερα και γι’ αυτό δέχθηκε να διαβαστεί η ένορκη κατάθεση της καταγγέλλουσας μητέρας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, η ανήλικη – 15,5 ετών σύμφωνα με τη δικογραφία – την κάλεσε στο τηλέφωνο μεταφέροντάς της έντρομη ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 42χρονο. Όπως φέρεται να της μετέφερε η ανήλικη, εκείνος την προσκάλεσε για καφέ και στη συνέχεια την μετέφερε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε απόμερη περιοχή των Βασιλικών όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η ανήλικη – κατά την μητέρα της – αρνήθηκε, φώναξε δυνατά και τότε τη γύρισε πίσω στο σημείο της αρχικής τους συνάντησης, προτρέποντάς την όμως να μην μιλήσει σε κανένα. Όπως ανέφερε η μητέρα, τον 42χρονο τον γνωρίζει χρόνια από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και στο σημείο αυτό ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την αναβολή της δίκης για κρείσσονες αποδείξεις, για να κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο η μητέρα.

Πηγή: ΑΜΠΕ