Οριοθετήθηκε, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε τις μεσημβρινές ώρες, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Καραούλια, της Ναυπάκτου.
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με περισσότερα από 20 οχήματα, καθώς και εναέρια μέσα, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά και να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις.
Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ναυπάκτου, που είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












