Skip to main content

Γρεβενά: Προσωρινά κρατούμενος ο 51χρονος που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε ζευγάρι

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών, ο 51χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της διπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας, στα Γρεβενά.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, ο 51χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι στις 14 Σεπτεμβρίου, έναν 73χρονο και την 45χρονη σύζυγό του. η απόπειρα δολοφονίας σημειώθηκε μετά από καβγά που ξέσπασε για άγνωστο λόγο.

Από την αιματηρή επίθεση, τραυματίστηκε σοβαρά ο 73χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γρεβενών, ενώ δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο υγεία της 46χρονης.

Ο 51χρονος συνελήφθη από την αστυνομία και ο προϊστάμενος της Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γρεβενών άσκησε ποινική δίωξη κατά του συλληφθέντος για 4 πράξεις απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και κατά συρροή από δράστη που βρίσκεται σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία, οπλοχρησία και απείθεια.

Ο δράστης, ενώπιον του εισαγγελέα παραδέχτηκε ότι τους μαχαίρωσε “γιατί θόλωσε το μυαλό του από την συμπεριφορά του ζευγαριού”.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.