Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και οι πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.
Οι τελευταίοι διαδηλωτές αποχώρησαν από την Καμάρα και από το σημείο που βρίσκεται σε απόσταση από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, την ώρα που ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκλήρωνε την καθιερωμένη ομιλία του στο πλαίσιο της ΔΕΘ.
Αυτή την ώρα αποχωρούν και οι αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αποκαθίσταται σταδιακά και η κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης,
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












