Skip to main content

Aτύχημα στο Allou Fun Park: Σε εξέλιξη η αυτοψία του πραγματογνώμονα στο παιχνίδι

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες του σοβαρού ατυχήματος της Τρίτης στο Allou Fun Park, καθώς σήμερα αναμένεται να πραγματοποιήσει αυτοψία στο παιχνίδι ο πραγματογνώμονας που ορίστηκε μετά την εισαγγελική παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης.

Την ίδια ώρα, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας παραμένουν για τρίτο 24ωρο οι τέσσερις τραυματίες, με την κατάσταση της υγείας της 21χρονης, η οποία παραμένει στην ΜΕΘ με θλάσεις στον πνεύμονα και σπασμένα πλευρά, αν κρίνεται ως η πιο σοβαρή.

Παράλληλα και ο 24χρονος παραμένει στη χειρουργική Κλινική με σοβαρή κάκωση στη σπλήνα, ενώ δίνεται «μάχη», προκειμένου να αποφύγει το χειρουργείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σήμερα, οι γιατροί θα αξιολογήσουν την πορεία της υγείας της 22χρονης που υπέστη διασείση αλλά και του 25χρονου, ο οποίος δέχτηκε 12 ράμματα.

Επίσης, οι οικογένειες των τριών τραυματιών, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, Βασίλη Καπερνάρου, όρισαν εξειδικευμένο, τεχνικό σύμβουλο ο οποίος θα συντάξει ξεχωριστή έκθεση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκαν οι νεαροί.