Skip to main content

Σύζυγος Φιλιππίδη: Έφαγα σφαίρα στην καρδιά όταν άκουσα τις καταγγελίες

Την αναστάτωση που της προκάλεσαν οι καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη περιέγραψε την Πέμπτη στο δικαστήριο η σύζυγός του. Η Ελπίδα Νίνου ξέσπασε σε λυγμούς όταν αναφέρθηκε στις καταγγελίες από ανθρώπους με τους οποίους είχε συναναστραφεί και που δεν περίμενε ποτέ ότι θα «δολοφονούσαν» τον άνδρα της.

«Τότε κατάλαβα πώς είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγός σου. Και το όπλο να το κρατάνε άνθρωποι που τους ταΐσες, τους φιλοξένησες, έμπαιναν στο σπίτι σου, κάνατε μαζί διακοπές, τους βάφτισες τα παιδιά τους. Όλοι αυτοί κρατούσαν όπλο και πυροβολούσαν τον σύζυγό μου. Έφαγα σφαίρα στην καρδιά. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι. Απευθυνθήκαμε σε έναν δικηγόρο και μας συμβούλεψε να κάνουμε ένα εξώδικο».

Η μάρτυρας, η οποία καταθέτει για δεύτερη μέρα στο δικαστήριο, απάντησε ότι πολλοί ηθοποιοί φοβούνται να στηρίξουν τον Φιλιππίδη.

«Οι άνθρωποι φοβούνται. Είναι παρά πολύ γνωστά ονόματα, αλλά θα τους κρεμούσαν στα μανταλάκια. Κάποιοι άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους που στήριξαν τον Πέτρο» είπε.

Αναφερόμενη στις καταγγελίες των ηθοποιών Παπαχαραλάμπους- Αναστασοπούλου – Δροσάκη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, η μάρτυρας είπε: «Οι Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους πήγαιναν στα κανάλια και ζητούσαν βήμα για να κάνουν επώνυμες καταγγελίες. Σε διάφορες εκπομπές. Αυτά μου είπαν οι δημοσιογράφοι. Κάποιες εκπομπές δεν το δέχθηκαν από το νομικό τους τμήμα. Ο Πέτρος πήρε τον Κιμούλη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του και ο κ. Κιμούλης του είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τον ίδιο. Το βράδυ μας πήρε ένας δημοσιογράφος από μεγάλο κανάλι και μας είπε το ίδιο πράγμα. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Σοφό και μας είπε να κάνουμε ένα εξώδικο» ανέφερε.

naftemporiki.gr