Skip to main content

Πάτρα: Kατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο 49χρονου έξω από νοσοκομείο

Kατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο ενός 49χρονου μετά από επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» ζήτησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, προκειμένου να διερευνηθεί τι έγινε και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί από το οικογενειακό περιβάλλον του 49χρονου, ο άτυχος άνδρας πήγε αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο νοσοκομείο, παραπονούμενος για έντονες ενοχλήσεις στην πλάτη. Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του συνεστήθη να μεταβεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, που εφημέρευε εκείνο το βράδυ, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. 

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το αποτέλεσμα ήταν ο 49χρονος να καταρρεύσει λίγα μέτρα έξω από το νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης ζήτησε να είναι έτοιμο το πόρισμα της προκαταρκτικής εντός της ημέρας, ενώ παράλληλα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου αναμένεται να παραβρεθούν και όσοι εφημέρευαν το συγκεκριμένο βράδυ στο νοσοκομείο.