Skip to main content

Μύκονος: Εννιά συλλήψεις μετά από έφοδο του Εκβιαστών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στοχευμένους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο πραγματοποίησε χθες το βράδυ το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 19 καταστήματα, ενώ ελέγχθηκαν 30 άτομα και προσήχθησαν επτά Έλληνες και ένας αλλοδαπός.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς εντοπίστηκε εξωτερικά καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να κατέχει σπρέι πιπεριού και πτυσσόμενο μαχαίρι – σουγιά, συνολικού μήκους 27,5 εκατοστών και μήκος λάμας 15 εκατοστών.

Η επιχείρηση των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό των μπράβων, έγινε μετά τον ξυλοδαρμό του ξενοδόχου με σιδερόβεργα από σωματώδη άνδρα αγνώστων στοιχείων που παραμένει ασύλληπτος πάρα το γεγονός ότι οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο με το επεισόδιο του ξυλοδαρμού.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.