Skip to main content

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν ήταν ο πιο υπέροχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει», είπε ο Αναγνωστόπουλος

«Ως τον πιο υπέροχο άνθρωπο που έχει γνωρίσει στη ζωή του», χαρακτήρισε την Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. «Εκατό φορές  να γύριζα πίσω τον χρόνο, 100 φορές την ίδια επιλογή θα έκανα, θα επέλεγα την Καρολάιν και θα άλλαζα εγώ…», είπε συγκινημένος κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιέγραψε στο δικαστήριο το πόσο ευτυχισμένοι ήταν μαζί.

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε εκτενώς στη γνωριμία που είχε με το θύμα. 

«Ήταν το πιο υπέροχο πλάσμα που είχα δει στη ζωή μου. Η ζωή μου άλλαξε όταν την γνώρισα το 2017 κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα στην Αλόννησο. Γνωριστήκαμε πλατωνικά. Απογοητεύτηκα όταν έμαθα την ηλικία της . Στις 15 Ιουλίου του ίδιου χρόνου ήμασταν μαζί. Ο,τι και να σας περιγράψω, θα την αδικεί. Δεν χόρταινες να είσαι μαζί της», είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με φωνή που έσπαγε.

Όπως ανέφερε, από το Φθινόπωρο ήταν συνέχεια μαζί. «Σε κάθε ευκαιρία ήμουν στο νησί, είτε με το πλοίο της γραμμής, ούτε με το ελικόπτερο. Το καλοκαίρι του 2018 πήγαμε στις Φιλιππίνες και γνώρισα την οικογένειά της. Ήθελε να με γνωρίσει στη μητέρα της. Είχε την λογική ότι ήμουν ένας άνθρωπος που θα έμενε στη ζωή της. Δεν ήθελε να της λέει ψέματα».

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε εκτενώς στην κοινή απόφαση τους να παντρευτούν στην Πορτογαλία,.

«Είχε ονειρευτεί να παντρευτεί δίπλα στη θάλασσα, στην Ελλάδα δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Θέλαμε να κάνουμε ένα ταξίδι ρομαντικό. Μόνο οι δυο μας. Δεν το είπαμε σε κανέναν».

Πρόεδρος: Σε αυτή την ευτυχία που άγγιζε τα όνειρα γιατί δεν το είπατε στους γονείς;

Κατηγορούμενος: Θα ήταν δύσκολο να έρθουν οι δικοί μας. Το σχέδιο ήταν να επιστρέψουμε από την Πορτογαλία να τους το πούμε και να κάνουμε τη δεξίωση να χαρούν μαζί μας.

naftemporiki.gr